25 Mayıs 2016 Çarşamba


Paykasa ve Paykwik sanal ödeme kartları, Türkiye'de binlerce oyuncuya kapılarını açan MMO oyun portalında sıralamasını yukarılara taşımış olan BOMBOM oyununda kullanıma başlamıştır !.

Tercih edilmesinin en önemli sebebi tabiki de Mobil Ödeme yöntemine sahip olması.Mobil Ödeme yöntemini her zamanki gibi güvenliği ve hızı nedeniyle tercih edebilirsiniz.Herhangi bir 3.şahısa bilgi aktarımında bulunmadan tek bir SMS ile paykasa-paykwik kodunuz telefonunuzda olacak.
Fakat BOMBOM da ise ödeme yöntemleri arasında paykasa veya paykwik olarak gözükmediği için GSCASH olarak tercih etmelisiniz.Size gelecek olan kod GSCASH kodudur.Sitemizin Paykasa yada Paykwik bölümüne girerek kodunuzu aldıktan sonra nasıl 
mı yükleyeceksiniz ? Çok basit !

İşte böyle ;

-Öncelikle sitemizden alacağınız kodlar size yaklaşık 172 Credit olarak gelecektir.
-Oyunun kendi web sitesinden üyelik girişini yaptıktan sonra Kupon Dolumu kısmına tıklayacaksınız.
-Ardından 170 küsüratlı olarak gözüken paketinizi seçeceksiniz TL olarak 33 TL'ye denk gelen kupon 172 Credit haricinda var ise sitemizden veya oyunun sitesinden canlı destek almanızı öneririz.
-Ödeme tercihi olarakda GSCASH i seçeceksiniz
-Önünüze gelecek olan GSCASH kod alanındaki boşluğa kodunuzu yazdıktan sonra Devam tuşuna basarak ilerliyoruz
-Ve Ödemeniz Başarılı ! yazısı karşınızda güle güle kullanın..
www.smartpin.org

1 yorum:

  1. Haklı olabilirsiniz fakat paykasa kartı bozdurma işlemi yapmak istediğinizde çok fazla firma karşımıza çıkmıyor. Güvenilir firmalar bir elin parmağını geçmez.

    YanıtlaSil