5 Nisan 2016 Salı

                             

 Paykwik Nedir?

Paykwik; sanal ortamda yapılan alışverişlerin güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan ön ödemeli bir sistematik karttır.
Paykwik kart tüm dünyada ve ülkemizde kabul görmüş bir karttır. Kullanımı kolay ve basit olması nedeniyle oldukça popülerdir. Birçok alışveriş sitesinde alışveriş yapma imkânı sunan bu kart ile siparişlerinizi sadece size özel olan 16 haneli PIN kodları ile güvenli bir şekilde verebilirsiniz.
Sanal dünyada kötü niyetli kişilerin artması nedeniyle böyle sistemlerin gerekliliği ne yazık ki ortaya çıkmıştır. Kişisel bilgilerin 3. Şahısların eline geçmemesi için oluşturulan bu sistem tüm banka ve kredi kartları yerine kullanılabilmektedir.
Paykwik kart ile kişisel bilgilerini paylaşma tedirginliği olmadan, dolandırılma korkusu olmadan çok kolay ve keyifli bir şekilde alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Özellikle oyun sektöründe oldukça popüler olan bu uygulama Knight Online, League of Legends gibi dünyada oldukça popüler oyunlarda daha çok kullanılmaktadır.
Paykwik kart’ın kişisel bilgilerinizin güvenliğini ve gizliliğini sağlamasının yanında birde kişisel harcamalarınızı kontrol etmenizi sağlar. Ön ödemeli olan bu sistem sayesinde bütçenizi aşma sıkıntısı yaşamaz paranızı kontrol edebilmenin keyfini ve huzurunu yaşarsınız.
Bu kadar detaylı açıklamasını verdiğimiz bu sistemin en iyi hizmetiniz nereden alabilirsiniz?
Bu sistemi her zaman profesyonel şirketlerden almaya özen göstermeli ve iyi araştırmalar yaptıktan sonra hizmetinizi satın almalısınız. Bizler sizin için detaylı araştırmalar yaptık ve en uygun fiyattan en iyi hizmet kalitesini veren firmayı bulduk. Bu firma smartpin firması. Bu firma müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektördeki rakiplerinin oldukça üzerinde. smartpin.org adresinde ulaşabileceğiniz bu firmaya sitede bulunan 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri sayesinde çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.Sizler de bu kaliteli hizmetin tadına varmak için hiç vakit kaybetmeden smartpin.org adresine girin ve siparişinizi hiç tereddüt etmeden verin…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder