27 Nisan 2016 Çarşamba

Neden Paykasa ?

   
 
     Paykasa; uluslar arası alanda kullanılan internetten alışveriş yapan insanların en çok kullandığı yöntemlerden bir tanesidir…

Elektronik PİN kodu özelliği ile sanal dünyadaki kötü niyetli kişilerin saldırılarından korunmak için Paykasa kullanmanız gereken önemli bir sanal karttır. Ön ödemeli bir kart olan Paykasa ile hiçbir zaman bütçeniz sarsılmaz.
Kullanıcılara online dünyada Alışveriş yapmanın keyfini sürmelerine yarayan 20 haneli kart numaralarından oluşan Paykasa oldukça hızlı ve güvenli alışveriş deneyimi yaşarsınız..

Paykasa’nın Diğer Ödeme Yöntemlerinden Farkı Nedir?
Paykasayı diğer ödeme yöntemleri arasından ayıran en büyük özelliği ön ödemeli bir kart olması ve bu sayede dolandırılma ihtimallerinizi ortadan kaldırmasıdır.
Her kullanıcıya özel bir şekilde oluşturulan elektronik PİN numaraları güvenliğinizi sağlayan en önemli özelliktir. Uluslararası alanlarda kabul edilmesi ise bir diğer önemli özellikleri arasındadır.
Kullanıcılarına özel puan ve indirim fırsatları sunan Paykasa kartlar ile alışverişlerinizi diğer kullanıcılardan daha ucuz bir şekilde gerçekleştirme şansına sahip olursunuz.
Kullanıcıların kişisel bilgilerinin 3. Kişilerin eline geçmesini önleyen bu sistem sayesinde içiniz rahat ve huzurlu olur. Önemli bilgilerinizin başkalarının eline geçmemesi sayesinde huzurlu bir şekilde alışverişlerinizi gerçekleştirirsiniz.

Paykasa kartı nereden almalısınız ki Full Destek Müşteri Hizmetleri sorunlarınızı anında çözsün?
Yıllarca ödeme sektöründeki deneyim ve tecrübelerini hizmetleri ile birleştiren smartpin firması 7/24 müşteri hizmetleri ile sizlere tam destek oluyor. Aklınıza gelebilecek her sorununuzu müşteri hizmetlerine rahatlıkla iletebileceğiniz bu firma ile ayrıcalıklı olduğunuzu hissedeceksiniz.


smartpin.org adresinden hizmet veren bu firma aracılığıyla Paykasa Kartınıza dakikalar içerisinde kavuşursunuz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder