8 Mart 2016 Salı

Kredi Kartım olmadan nasıl alışveriş yaparım ?

Herkese güneşli bir  gün ortasından merhaba, bugün sizlere internet üzerinden GÜVENLİ alışveriş nasıl yapılır ? kimler yapabilir ? bunlardan bahsedeceğim.


GÜVENLİ ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR ?
Bunu şimdi sizlere çok basit bir şekilde anlatacağım.Artık herkesin cep telefonu mevcut durumda.E haliyle SMS kullanmayıda biliyoruz yoksa bu operatörler bizi yerler yerler.Şimdi adım adım gidiyoruz telefonumuzu açtık MESAJLAR veya SMS kısmına giriyoruz.Yeni SMS göndereceğimiz boş sayfalı ekrana geldik.Şimdi burada KS10 veya P10 yazıyoruz ve 7979'a gönderiyoruz.Peki sonucunda ne oluyor ?.Anında telefonunuza KOD geliyor ve bu gelen KOD sizin paranız bunu biliyoruz bilmeyenleri sitemize bekliyoruz.


KİMLER BU İŞLEMİ YAPABİLİR VEYA YAPMALI ?
Öncelikle bunu cep telefonu sahibi herkes yapabilir.Anneler Babalar dikkat evlatlarınızda telefonunuzu ele geçirebilir ve cebinizi boşaltabilir.Peki kimler yapmalı derseniz,başta gelecek cevabım 'kredi kartı olmayanlar' yapmalı.Genelde kredi kartı kullanmayanların telaşesi limit aşımı bankalara güvensizlik.Ee ama buradaki olayda banka yok ?.O zaman kendimize güveniyoruz ve sanal alemde alışverişe koyuluyoruz.Birde kredi kartı olupta sanal korsanlardan korku yaşayıp kart bilgilerini vermek istemeyenler var.Ee yine çok güzel çünkü hiç bir kimlik veya kart bilgisi paylaşmadan telefonumdan paramı sanal paraya çevirdim.Nasıl ki dışarda insanlara istersem paramı veriyorum buradada öyle kimse sizden gelip alamaz,korkmayın burada gaspçılar ve hırsızlar olamıyor :).
UMARIM HERKESE ANLATABİLMİŞİMDİR.SORULARI OLANLAR İÇİN ULAŞABİLECEKLERİ EN İYİ NOKTA SİTEMİZDEN CANLI DESTEK BÖLÜMÜDÜR.ONUN DIŞINDADA ADRESLERİMİZ:
facebook.com/smartpinorg
twitter.com/smartpinorg 

instagram.com/smartpinorg










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder